Бултроник ЕООД IoT / М2М / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Търговски представители
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio

Лятна промоция 2016 на Бултроник за всички продукти на Hetronic
Добавена на: 2016.07.21
Бултроник остава верен на своите традиции да предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти само най-доброто от най-добрите на отлични цени. Затова и сега в разгара на лятото на 2016 година Ви каним да се възползвате от нашата изключително изгодна Лятна Промоция 2016 за всички продукти на Hetronic, всепризнатият лидер в областта на индустриалните радио дистанционните управления (РДУ).

Безплатни доставки от RS Components до вашият адрес
Добавена на: 2016.04.23
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че от 01 Май 2016 до 31 Юли 2016 включително Бултроник провежда промоционална кампания за безплатни доставки от RS до вашият адрес на всички поръчки направени през промоционалният период. Моля, вижте по-долу нашите изключително изгодни промоционални условия за настоящата промоция.

Бизнес партньорство с RS Components
Добавена на: 2016.02.26
Oт началото 2016 година Бултроник отново е бизнес партньор на известният английски каталожен дистрибутор RS Components (RS). Последният оперира в 32 страни по света и предлага над 550 хиляди различни индустриални продукти чрез интернет, каталози и търговски посредници на повече от един милион клиенти по целият свят. RS подбира своите продукти от над 2500 водещи производители на електроника, автоматизация и контрол, измервателно и тестово оборудване, електрически и механични компоненти, разнообразни резервни части, инструменти и още много други индустриални продукти и материали.

Коледна промоция 2014 на Бултроник за всички продукти на Hetronic
Добавена на: 2014.11.21
Бултроник остава верен на своите традиции да предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти само най-доброто от най-добрите на отлични цени. Затова и сега в навечерието на светлата Коледа и Новата 2015 година Ви каним да се възползвате от нашата изключително изгодна Коледна промоция 2014 за всички продукти на Hetronic, всепризнатият лидер в областта на индустриалните радио дистанционните управления (РДУ).

ЛЯТНА ПРОМОЦИЯ 2014 НА БУЛТРОНИК ЗА СИСТЕМИТЕ ЗА РАДИО ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ НА HETRONIC
Добавена на: 2014.05.13
Бултроник обявява Лятна Промоция 2014 за всички системи за радио-дистанционно управление на немската фирма Hetronic от 15 Май 2014 до 15 Септември 2014 включително. Възползвайте се от големите ни намаления през промоционалният период за да се сдобиете изключително изгодно с едни от най-надеждните и сигурни индустриални системи за радио дистанционно управление.

Регионални търговски представители на Бултроник
Добавена на: 2014.03.07
Водени от желанието си да бъдем максимално близо до нашите клиенти и да откликваме бързо и адекватно на техните нужди и желания от началото на 2014 година Бултроник възприе нова бизнес стратегия. Ние определихме регионални търговски представители за продуктите и услугите на Бултроник в няколко от най-големите градовете в нашата страна.

Лятна промоция 2013 на Бултроник за Gigabit Ethernet суичовете на B&B Electronics, големи намаления на цените до 37 процента!!
Добавена на: 2013.08.12
Бултроник обявява лятна промоция 2012 за Gigabit Ethernet суичовете на B&B Electronics за периода от 05 Август 2013 до 30 Септември 2013. Приканваме крайните потребители и системните интегратори на системи за автоматизация и комуникации на данни да се възползват от големите намаления в цените на нашите суичове достигащи до 37%. Освен това за всяка поръчка направена до краят на август 2013 Бултроник Ви дава допълнителна отстъпка от 5 (пет) процента спрямо промоционалната цена, а след това до краят на септември 2013 ви даваме (три) процента допълнителна отстъпка. Моля, вижте по-долу подробностите по нашата промоция.

Стартира изцяло обновеният основен сайт на Бултроник
Добавена на: 2012.11.19
През Октомври 2012 стартира изцяло обновеният основен сайт на Бултроник за радиомодеми, цифрови радиостанции за глас и данни, системи за дистанционно радио управление, M2M (Machine to Machine) комуникации и автоматизация. Новият сайт отразява съществените промени в развитието и бизнес философията на Бултроник през последните години. Чрез добавянето на бутона „Партньори” е отделено специално внимание на нашите нови бизнес партньори. Те са грижливо подбрани от нас и са едни от водещите световни производители на продуктите изписани в заглавието на обновеният ни сайт.

Бизнес партньорство с Hydronic (Hetronic)
Добавена на: 2012.05.23
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че през Май 2012 Бултроник сключи договор за бизнес партньорство с австрийската фирма Hydronic. Последната е генерален представител на Hetronic за Централна и Източна Европа. С този акт нашата фирма придоби статут на техни оторизирани представители и дистрибутори за България.

Бизнес партньорство с CalAmp
Добавена на: 2012.04.17
Имаме удоволствието да Ви съобщим, че през Април 2012 Бултроник сключи договор за бизнес партньорство с американската фирма CalAmp. С този акт нашата фирма придоби статут на техни оторизирани представители и дистрибутори за България. Ние предлагаме на българският пазар всички продукти и услуги на компанията от т.н. „Industrial-Wireless” група с гарантирано качество и при изключително изгодни условия за нашите клиенти.

Преустановяване представителството на Tyco Electronics Wireless Systems от Бултроник
Добавена на: 2009.08.07
Съобщаваме на всички наши приятели, клиенти и колеги, че от Юли 2009 година Бултроник ЕООД вече не е оторизиран представител на Tyco Electronics Wireless Systems за България. Причината за тази промяна е неотдавнашната продажба на Wireless Systems бизнесът на Tyco Electronics на корпорацията Harris.

Tyco Electronics M/A-COM представи своя P25 VDOC транкови сайт
Добавена на: 2007.10.08
Днес Tyco Electronics съобщи, че неговото бизнес подразделение M/A-COM, световен лидер в критичните безжични комуникации е представило своят нов продукт P25 VDOC (Voice and Data on Control) транкови сайт. Той е предназначен за разширяване обхвата на покритие на P25IP радиокомуникационни мрежи. Новият транкови сайт VDOC на M/A-COM позволява икономични транкови цифрови съобщения в местата с по-малко население, където не е удачно да се използват висококапацитивни трансмисионни сайтове. VDOC транкови сайт се нуждае от само една двойка честоти и може да работи като автономен сайт или като част от по-голяма P25IP радиокомуникационна система.

Tyco Electronics M/A-COM е първият PMR производител, който осигурява плавен преход към Фаза II на Project 25 за базовите си радиостанции и терминалите си
Добавена на: 2007.10.08
Днес Tyco Electronics обяви, че неговото бизнес подразделение M/A-COM, световен лидер в критичните безжични комуникации е представило своята най-нова цифрова базова радиостанция от последно поколение MASTR V ("Master Five"). Тя е предназначена да осигури надеждни цифрови транкови критични комуникации по стандарта Project 25.

Tyco Electronics подкрепя развитието на Project 25 (P25) с демонстрации на живо на редица нововъведения по време на 2007 международна APCO конференция
Добавена на: 2007.10.08
Днес Tyco Electronics обяви, че неговото бизнес подразделение M/A-COM, световен лидер в критичните безжични комуникации е участвало успешно в проведените демонстрации на различните производители на P25 ISSI (Inter Sub-System Interface) технологии. Това е станало по време на неотдавнашната международна 2007 APCO конференция и съпътстващото изложение в Балтимор, САЩ.

Tyco Electronics M/A-COM доставя IP-базирани радиокомуникационни мрежи оборудвани с нови IP-базирани системи за връзка с обществените телефонни систем
Добавена на: 2007.09.23
Днес Tyco Electronics обяви, че неговото бизнес подразделение M/A-COM, световен лидер в критичните безжични комуникации продължава да отстоява своята лидерска роля в Internet Protocol (IP) технологии и приложения чрез своята нова система VIDA CTI (Centralized Telephone Interconnect). VIDA CTI осигурява директна IP свързаност между всички VIDA (Voice Interoperability Data Access) мрежи на M/A-COM и стандартните IP телефонни системи.

Tyco Electronics представи новият M/A-COM VIDA транскодер
Добавена на: 2007.09.23
Днес Tyco Electronics обяви, че неговото бизнес подразделение M/A-COM, световен лидер в критичните безжични комуникации е представил своя нов VIDA транскодер. Това е устройство, което конвертира и интегрира гласовите комуникации предавани по множество въздушни технологии и интерфейси.

Tyco Electronics обяви новата генерация устройства за междуоперативна съвместимост (т.н. M/A-COM Interoperability Gateway)
Добавена на: 2007.09.23
Днес Tyco Electronics обяви, че неговото подразделение M/A-COM, лидер в безжичните комуникации за критични ситуации е разширил своето портфолио от предложения на устройства за междуоперативна съвместимост (т.н. M/A-COM Interoperability Gateway). Последните са IP-базирани Interoperability Gateway предназначени да подобрят свързаността и интероперативната съвместимост между широк кръг цифрови и аналогови радиокомуникационни мрежи и системи.

Tyco Electronics M/A-COM е включен в екипа от компании, водени от General Dynamics за изграждането на Федералната Интегрирана безжична мрежа (ФИБМ) на САЩ - Federa
Добавена на: 2007.07.08
M/A-COM ще подпомага General Dynamics при осигуряването на междуоперативната съвместимост при свързването на крайните абонати от федералните правоохранителни органи, Департамента за вътрешна сигурност, щатските и местни власти на САЩ

Tyco Electronics M/A-COM се присъедини към Асоциацията TETRA MoU
Добавена на: 2007.07.08
Технологичните разработки и инициативи на M/A-COM дават силен тласък за развитието на отворения TETRA стандарт и укрепват (Private Mobile Radio) PMR сектор

Стартиране на website на Бултроник
Добавена на: 2007.06.12
Стартиране на website на Бултроник

TYCO Electronics M/A-COM изгради съвременна P25IP комуникационна система за Маунтейн Хоум военновъздушна база на САЩ
Добавена на: 2007.06.12
Лоувел, Масачузетс, 05 Април 2007 – Днес Tyco Electronics M/A-COM*, световно признат лидер в комуникациите за критични мисии съобщи, че негова P25IP VHF радио-комуникационна система е била успешно изградена и приета за експлоатация от военновъздушната база Маунтейн Хоум, където е разположена 366 изтребителна ескадрила на САЩ. Тази P25IP система поддържа комуникации с оборудване от различни производители.

Съвместима IP-базирана транкова комуникационна система P25IP на Tyco Electronics – M/A-COM е развърната в Националния Столичен Район*
Добавена на: 2007.06.12
*Първо разполагане на LMR система от този тип в Департамента по отбрана за нуждите на армията, военноморските и военновъздушните сили на САЩ. Предназначена е за обслужване на повече от 5 хиляди абонати от федералния персонал и над 58 агенции за обществена безопасност

Tyco Electronics M/A-COM представи новата P25IP бързо разставяща сателитна система
Добавена на: 2007.06.12
M/A-COM е първият производител на LMR системи, който предлага решение за едновременен пренос на P25 глас и данни чрез сателит. Системата се разставя за по-малко от един час и разширява обхвата и надеждността на критичните комуникации по време на бедствия и аварии в отдалечени и откъснати райони

Tyco Electronics M/A-COM разширява своя асортимент от P25 ръчни радиостанции
Добавена на: 2007.06.12
Нов клас P5400 цифрови ръчни радиостанции по стандарта P25 за надеждни и сигурни радиовръзки за военните, обществената безопасност, държавните и общински служби

Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2017, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.