Бултроник ЕООД IoT / М2М / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Търговски представители
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio

Tyco Electronics M/A-COM представи своя P25 VDOC транкови сайт
Добавена на: 2007.10.08

Лоуел, Масачузетс, 17 Септември 2007 – Днес Tyco Electronics съобщи, че неговото бизнес подразделение M/A-COM, световен лидер в критичните безжични комуникации е представило своят нов продукт P25 VDOC (Voice and Data on Control) транкови сайт. Той е предназначен за разширяване обхвата на покритие на P25IP радиокомуникационни мрежи. Новият транкови сайт VDOC на M/A-COM позволява икономични транкови цифрови съобщения в местата с по-малко население, където не е удачно да се използват висококапацитивни трансмисионни сайтове. VDOC транкови сайт се нуждае от само една двойка честоти и може да работи като автономен сайт или като част от по-голяма P25IP радиокомуникационна система.

„Повечето комуникационни системи за обществена безопасност са в състояние да предоставят исканата сила на RF сигнала в гъсто населените райони. Те обаче не могат да предоставят надеждно покритие с RF сигнал за абонатите намиращи се в отдалечените и по-рядко населените райони.” Това са думи на Стив Фраклетон, директор маркетинг в Tyco Electronics M/A-COM. „Новото предложение VDOC на M/A-COM дава лесен и рентабилен начин за осъществяване на P25IP транкови съобщения в по-отдалечените места. Последните традиционно не се нуждаят от висок трафик, който да оправдае разходите по разширението на системата до три и повече канала.”

Транковият сайт VDOC използва базовата станция MASTR III на M/A-COM и P25 транкови софтуер, който позволява на една единствена станция да работи както в режим на контролен канал, така и в режим на работен канал. Последното дава възможност на потребителите да пестят от ценните RF ресурси, като се подобрява спектралната ефективност в приложенията за по-малко населените места. Това става чрез използването на само един канал за управление, глас и данни. VDOC се предлага във VHF, UHF и 800 MHz честотни обхвати. Транковият сайт VDOC бе демонстриран за първи път на щанда на Tyco Electronics M/A-COM по време на неотдавнашната 2007 APCO International Conference & Expo в конгресният център на Балтимор, САЩ, от 5 до 9 август 2007.

Подразделението M/A-COM на Tyco Electronics е водещ световен доставчик и производител на системи за критични комуникации за обществената безопасност, правителствените организации и подбрани сектори от икономиката. Продуктите на Tyco Electronics M/A-COM обхващат широк спектър - от най-сложните IP-базирани системи за мрежова комуникация на глас и данни до традиционните PMR професионални системи за безжична комуникация. Всички те се отличават с изключителна надеждност, най-високо ниво на междуоперативна съвместимост, функционална гъвкавост и мащабируемост, осигурена сигурност на връзките с тях. Tyco Electronics M/A-COM е също и всепризнат лидер в производството на разнообразни компоненти и решения за радиочестотната (RF) индустрия, в областите на микровълновите и милиметровите технологии за гражданските безжични комуникации, а също и за аерокосмическата и военната индустрии. Повече информация относно продуктите и решенията на Tyco Electronics M/A-COM могат да бъдат намерени на интернет сайтовете на фирмата - www.macom.com or www.macom-wireless.com


Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2017, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.