Бултроник ЕООД IoT / М2М / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Търговски представители
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio

Стартира изцяло обновеният основен сайт на Бултроник
Добавена на: 2012.11.19

През Октомври 2012 стартира изцяло обновеният основен сайт на Бултроник за радиомодеми, цифрови радиостанции за глас и данни, системи за дистанционно радио управление, M2M (Machine to Machine) комуникации и автоматизация. Новият сайт отразява съществените промени в развитието и бизнес философията на Бултроник през последните години. Чрез добавянето на бутона „Партньори” е отделено специално внимание на нашите нови бизнес партньори. Те са грижливо подбрани от нас и са едни от водещите световни производители на продуктите изписани в заглавието на обновеният ни сайт.

Разделът „Продукти” е изцяло обновен в съответствие с новата продуктова политика на нашата фирма. Тук можете да намерите подробните технически данни на предлаганите от Бултроник продукти от продуктовото портфолио на нашите нови бизнес партньори. От сега нататък Вие ще бъдете непрекъснато в течение на всички новости и съвременните технологии използвани при разработката и производството на новите продукти от нашите бизнес партньори. В рубриката „Библиотека” предоставяме на Вашето внимание широк набор от технически спецификации, ръководства за работа, брошури, описания, презентации и други полезни технически материали за продуктите и услугите които Ви предлагаме.

Както и досега Ви предоставяме удобна форма за бърза връзка с нас, директно от нашия уеб-сайт, за да ни задавате всякакви въпроси които Ви интересуват, а също и да ни изпращате Вашите запитвания за конкретна оферта. На Ваше разположение е и удобен бутон „Полезни връзки” за директна интернет връзка с нашите бизнес партньори и основните институции имащи отношение към нашият бизнес. Обещаваме редовно да актуализираме информацията на този сайт за да сте винаги в течение на последните новости при нас и нашите бизнес партньори. Не на последно място сме показали нашите нови контакти и адресът на офисът ни в София.


Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2017, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.