Бултроник ЕООД IoT / М2М / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Търговски представители
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio

Tyco Electronics M/A-COM се присъедини към Асоциацията TETRA MoU
Добавена на: 2007.07.08

Мадрид, Испания, TETRA World Congress (Щанд C1), 12 Юни, 2007 – Днес Tyco Electronics съобщи, че неговото подразделение M/A-COM, световен лидер в безжичните комуникации за критични мисии се е присъединило към Асоциацията на TETRA (Terrestrial Trunked Radio) MoU (Memorandum of Understanding). С този акт Tyco Electronics M/A-COM се приобщи към голямото семейство на производителите и доставчици на комуникационно оборудване по стандарта TETRA, определен от Европейският Институт за стандартизация в телекомуникациите (European Telecommunications Standards Institute). Като пълноправен член на TETRA Асоциацията Tyco Electronics M/A-COM произвежда, доставя и подпомага разработката на различни технологии и инициативи с отворен мулти-производствен характер, насочени към развитието и допълването на TETRA и за поддържане на изискванията на потребителите на PMR системи.

„Ние сме горди да приветстваме с „Добре дошли” Tyco Electronics M/A-COM, един от главните играчи в (Land Mobile Radio) LMR бизнеса в нашата TETRA Асоциация”, каза г-н Фил Годфри, президент на TETRA Асоциацията. „Нашата Асоциация работи усърдно за изграждането на здрави връзки между членуващите в нея високо мотивирани компании като Tyco Electronics M/A-COM. Сега ние можем да работим заедно за да продължим да доставяме все по-ефективни решения и технологични стандарти за междуоперативна съвместимост за PMR индустрия”.

Постиженията и предложенията на Tyco Electronics M/A-COM в областта на TETRA бяха изложени и демонстрирани по време на последния Световен Конгрес на TETRA в Мадрид, Испания на Щанд C1 от 12 до 14 Юни 2007.

TETRA решението на M/A-COM е базирано на тяхната универсална мрежова платформа VIDA (Voice Interoperability Data Access). Тази технология позволява работата на различни цифрови радио протоколи в една обща мрежа, в това число и на TETRA протокола. Благодарение на тази архитектура, TETRA решението на M/A-COM създава оптималния път за интероперативна съвместимост и миграция на по-старите съществуващи PMR системи към съвременните и утрешни комуникационни решения. Отворената универсална мрежова платформа VIDA на M/A-COM е разпространена по целия свят и подържа голямо разнообразие от PMR системи и въздушни протоколи като FM аналогов конвенционален режим, EDACS, (APCO 25/Project 25) P25, OpenSky и други. VIDA платформата поддържа и междуоперативната съвместимост със съществуващите по-старите PMR системи, като едновременно може да служи и за основна мрежа и на WiMax решението на M/A-COM.

„TETRA Асоциацията е много влиятелна в подпомагането и развитието на TETRA стандарта, а също и при насърчаване на развойната работа за съвременни решения за този еволюиращ стандарт”, казва Д-р Джон Воган, старши вицепрезидент на Tyco Electronics M/A-COM. „За това ние очакваме да извлечем полза за нас от членството ни в тази Асоциация, и още по-важно – полза за нашите многобройни клиенти.

Tyco Electronics M/A-COM е водещ доставчик на системи и оборудване за обезпечаване на комуникациите при критични мисии в областта на отбраната, сигурността, обществената безопасност, отбрани сектори от индустрията и обществените услуги. Продуктовото портфолио на компанията обхваща голямо разнообразие от решения – от най-новите IP-базирани PMR системи до традиционните безжични системи които осигуряват на потребителите най-високо ниво на надеждност, междуоперативна съвместимост, мащабируемост и сигурност. M/A-COM е всепризнат лидер и в областите на разработка и производство на (Radio Frequency) RF прибори, микровълнови и милиметрови решения за гражданските безжични телекомуникации, аерокосмическата и военната индустрии. Централният офис на компанията е базиран в Лоувел, Масачузетс, САЩ. M/A-COM има офиси и изнесени производства по целия свят. Повече информация за компанията може да бъде намерена на: www.macom.com or www.macom-wireless.com .

M/A-COM, Tyco Electronics, OpenSky, EDACS, P25IP, NetworkFirst и VIDA са запазени търговски марки. Други имена на продукти и компании, също и техните лога споменати тук могат да са запазени марки на други собственици.


Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2017, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.