Бултроник ЕООД IoT / М2М / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Търговски представители
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio

Tyco Electronics M/A-COM е включен в екипа от компании, водени от General Dynamics за изграждането на Федералната Интегрирана безжична мрежа (ФИБМ) на САЩ - Federa
Добавена на: 2007.07.08

Лоуел, Масачузетс, 11 Юни 2007: Днес Tyco Electronics съобщи, че неговото подразделение M/A-COM, световен лидер в безжичните комуникации за критични мисии е избрано за член на екипа от компании, водени от General Dynamics. Последната наскоро бе определена да изгради ФИБМ на САЩ, т.н. федерален Integrated Wireless Network (IWN) проект. Департамента по правосъдие на САЩ определи General Dynamics C4 Systems като главен изпълнител на Проекта, който когато бъде завършен ще осигури широк спектър от надеждни и сигурни безжични комуникации за федералните правоохранителни органи, службите за вътрешна сигурност и техните агенти. Tyco Electronics M/A-COM ще подпомага General Dynamics с експертиза по (Land Mobile Radio) LMR технологии и при решаването на проблемите за тяхната междуоперативна съвместимост.

„Tyco Electronics M/A-COM е изключително горд да работи с General Dynamics и всички останали партньорски компании включени в IWN тима за изграждането на действена, ценово ефективна и технологично най-модерната система за осигуряване комуникациите на Правителството при критични мисии”, казва Джон Воган старши вицепрезидент на Tyco Electronics’ M/A-COM. „Ние поехме ангажимент да изградим една надеждна и интероперативна комуникационна система за нашето Правителство, която да подпомага неговите служби, агенции и агенти при изпълнението на отговорните им мисии. Изграждането на ФИБМ е изключително важна, сложна и отговорна задача, но едновременно с това тя е напълно изпълнима и ние сме горди да дадем нашия принос за нейното осъществяване.”

Освен Tyco Electronics M/A-COM в IWN тима, воден от General Dynamics участват и други известни имена като IBM, Nortel Government Solutions и Verizon Wireless.

Реализацията на Проекта за ФИБМ (IWN Project) е плод на колективните усилия на департаментите по правосъдие, вътрешната сигурност и финансите на САЩ. Неговата цел е да се създаде една обща надеждна безжична мрежа за глас, данни и мултимедия, която да замени остарелите и изолирани системи в споменатите департаменти и да се ползва от всички служби, агенции и агенти в тези правителствени учреждения. За тази цел в този проект ще бъдат приложени решения на Tyco Electronics M/A-COM, които ще осигурят междуоперативната съвместимост на федералните власти със съответните служби и агенции на щатско, местно и общинско ниво, които отговарят за правоохранителната дейност, сигурността и обществената безопасност.

За TYCO ELECTRONICS

TYCO ELECTRONICS е бизнес сегмент от Tyco International Ltd. Той е водещ световен доставчик на електронни компоненти за индустриални приложения, мрежови решения и системи за безжични комуникации. През 2006 продажбите са надхвърлили US$ 12,7 милиарда за клиенти от над 150 страни.

Компанията проектира, произвежда и продава изключително широка гама от продукти обхващащи целия спектъра от автомобилостроенето, приборостроенето, инструменти, аеронавтика и отбрана до телекомуникации, компютри и битова електроника. Общият брой на заетите в Tyco Electronics е над 90 хиляди, от тях над 8 хиляди са висококвалифицирани инженери. Има производствени мощности, търговски офиси и центрове за обслужване на клиентите по целия свят. Девизът на Tyco Electronics е „Нашият ангажимент е Вашето предимство.” Повече за Tyco Electronics можете да научите от www.tycoelectronics.com

Tyco Electronics M/A-COM е водещ доставчик на системи и оборудване за обезпечаване на комуникациите при критични мисии в областта на отбраната, сигурността, обществената безопасност, отбрани сектори от индустрията и обществените услуги. Продуктовото портфолио на компанията обхваща голямо разнообразие от решения – от най-новите IP-базирани PMR системи до традиционните безжични системи които осигуряват на потребителите най-високо ниво на надеждност, междуоперативна съвместимост, мащабируемост и сигурност. M/A-COM е всепризнат лидер и в областите на разработка и производство на (Radio Frequency) RF прибори, микровълнови и милиметрови решения за гражданските безжични телекомуникации, аерокосмическата и военната индустрии. Централният офис на компанията е базиран в Лоувел, Масачузетс, САЩ. M/A-COM има офиси и изнесени производства по целия свят. Повече информация за компанията може да бъде намерена на: www.macom.com or www.macom-wireless.com .

M/A-COM, Tyco Electronics, OpenSky, EDACS, P25IP, NetworkFirst и VIDA са запазени търговски марки. Други имена на продукти и компании, също и техните лога споменати тук могат да са запазени марки на други собственици.


Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2017, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.