Бултроник ЕООД IoT / М2М / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Търговски представители
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio

Tyco Electronics обяви новата генерация устройства за междуоперативна съвместимост (т.н. M/A-COM Interoperability Gateway)
Добавена на: 2007.09.23

Лоувел, Масачузетс, 06 Август 2007 – Днес Tyco Electronics обяви, че неговото подразделение M/A-COM, лидер в безжичните комуникации за критични ситуации е разширил своето портфолио от предложения на устройства за междуоперативна съвместимост (т.н. M/A-COM Interoperability Gateway). Последните са IP-базирани Interoperability Gateway предназначени да подобрят свързаността и интероперативната съвместимост между широк кръг цифрови и аналогови радиокомуникационни мрежи и системи. Новите Interoperability Gateway дават възможност да се използва максимума възможности на съществуващите инфраструктури от потребителите им. Това става посредством разширение на възможностите за прозрачно (без намесата на диспечер) комуникиране на глас и данни между абонати от различни мрежи помежду им.

Новото предложение е нагледен пример как Tyco Electronics продължава да инвестира в разработките и внедряването на най-нови технологии и продукти насочени да разширят функционалните възможности и гъвкавостта на нашата M/A-COM IP-базирана VIDA платформа. В новите Interoperability Gateway е повишен броят на възможните едновременно свързани разнородни цифрови и аналогови радио системи. Това е направено чрез нов опростен интерфейс, който много лесно може да бъде конфигуриран, модифициран и поддържан.” Това казва Том Бъркет, продуктов мениджър в Tyco Electronics M/A-COM, безжични комуникации. „С новото предложение се увеличават чувствително възможностите за приемане и предаване на глас, като се използва голямо разнообразие от ефективни широколентови кодиращи устройства за глас като IMBE, AMBE+, AMBE+2, ProVoice IMBE и ADPCM. По този начин всяка една разговорна група, която е програмирана в Interoperability Gateway може да бъде асоциирана с различен гласови кодер. В резултат на това в Interoperability Gateway автоматично ще бъде селектиран подходящият гласови кодер. Последното позволява гласовите разговори да останат в своите си естествени формати по целият им път по мрежата на VIDA, което от своя страна елиминира нуждата от допълнително преобразуване на гласа. Именно това е крачка напред и забележително постижение в новите Interoperability Gateway, които вече се използват в северна Америка, а скоро и в останалият свят.”

По-долу са посочени някои от характеристиките на новите Interoperability Gateway:

  • Ethernet интерфейс за разширяване свързаността на съществуващите по-стари поколения радио системи (чрез технологията NetworkFirst на M/A-COM)
  • Едновременна поддръжка на множество цифрови и аналогови технологии и гласови кодиращи устройства
  • Наличие на множество канали на т.н. „board level”
  • Напълно ново шаси, обезпечено с резервирано захранване
  • По малки размери (на половината от предхождащият модел)
  • ADPCM (Adaptive Differential Pulse Code Modulation) поддръжка за аналоговите приложения, която не изисква гласова компресия и осигурява постоянни нива на качеството на гласа

Мрежовата платформа VIDA на M/A-COM е икономична, IP-базирана радиокомуникационна технология за междуоперативна съвместимост, която поддържа P25 и много други IP-базирани радио системи. Ключов елемент в нея е технологията NetworkFirst, която осигурява получаването и превключването на т.н. интероперативни IP пакети за комуникациите на глас и данни по мрежата. NetworkFirst съчетава в едно универсален аналогов аудио порт, Interoperability Gateway устройство, един IP-базиран централен гласови суич и мрежови администратор (т.н. Network Switching Center). Това позволява да бъдат свързани едновременно множество разнородни радио системи в една обща мрежа за безпроблемно и прозрачно комуникиране помежду им, независимо от типа им, използваните от тях честотни обхвати, режими на работа, стандарти и въздушни протоколи.

Подразделението M/A-COM на Tyco Electronics е водещ световен доставчик и производител на системи за критични комуникации за обществената безопасност, правителствените организации и подбрани сектори от икономиката. Продуктите на Tyco Electronics M/A-COM обхващат широк спектър - от най-сложните IP-базирани системи за мрежова комуникация на глас и данни до традиционните PMR професионални системи за безжична комуникация. Всички те се отличават с изключителна надеждност, най-високо ниво на междуоперативна съвместимост, функционална гъвкавост и мащабируемост, осигурена сигурност на връзките с тях. Tyco Electronics M/A-COM е също и всепризнат лидер в производството на разнообразни компоненти и решения за радиочестотната (RF) индустрия, в областите на микровълновите и милиметровите технологии за гражданските безжични комуникации, а също и за аерокосмическата и военната индустрии. Повече информация относно продуктите и решенията на Tyco Electronics M/A-COM могат да бъдат намерени на интернет сайтовете на фирмата - www.macom.com или www.macom-wireless.com.


Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2017, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.