Бултроник ЕООД М2М / IoT / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio

Бултроник ЕООД е българска търговска компания, основана от Христо Иванов през 1997 година със 100% частен капитал. Той е управител на фирмата и има дългогодишен опит в областта на комуникациите и електронната индустрия. Мисията на Бултроник от началото до днес остава неизменна – да направи достояние за българския пазар на някои от най-напредничавите технологии и продукти в областите на RRC (Radio Remote Control) системите за дистанционното радио управление, преносът на данни по радиоканал посредством професионални радиомодеми и рутери, AMR (Automated Meter Reading) интелигентните системи за автоматизирано дистанционно измерване и отчитане, Wi-Fi оптимизираните системи за широколентови комуникации, M2M (Machine-to-Machine) комуникациите „машина – машина“, IoT (Internet of Things) интернет на нещата и облачните технологии, а също и компонентите за OEM от електронната индустрия от водещите световни производители. Фирмата успешно развива своя бизнес основно в две направления – от една страна проектиране, доставка, монтаж и поддръжка на всяка от по-горе изброените системи и мрежи, а от друга страна дейност като независим дистрибутор на най-разнообразни електрически, електронни, оптоелектронни и електромеханически компоненти, материали, резервни части и инструменти за OEM производителите и за поддръжката в различните сектори на индустрията.

Ние винаги се стремим да осигурим за Вас най-доброто което може да се намери на пазара днес за изграждането на Вашите сигурни безжични комуникации и системи за наблюдение и управление на Вашите машини, съоръжения, отдалечени обекти и технологични процеси независимо от разстоянието на което се намират един от друг. Накратко ние доставяме за нашите клиенти всичко което е нужно за изграждането на надеждни, икономически обосновани и безопасни безжични мрежи за комуникации на данни, системите за дистанционно радио управление, мрежите за мониторинг, контрол и управление на отдалечени обекти, процеси и индустриални съоръжения. Ние Ви даваме точните идеи и решения как да свържете, наблюдавате, отчитате, контролирате и управлявате всичко което Ви е необходимо за по-ефективното контролиране и управление на Вашият бизнес. Предлагаме Ви цялостното изпълнение на вашите инженерни проекти от идеята за реализация им през проектирането, доставката на оборудването, монтажът, обучението на персоналът до сервизът и поддръжката на изградените от нас обекти.

Винаги можете да се обръщате към нас за безплатен професионален съвет и консултации как най-добре да решите Вашите технологични нужди и проекти във всяка от посочените по-горе области с помощта на продуктите и решенията които ние Ви предлагаме.

Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2023, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.