Бултроник ЕООД М2М / IoT / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio

Бултроник е бизнес партньор и дистрибутор за България на израелската фирма Alvarion. Последната е лидер в разработките и производството на иновативни решения за различни безжични широколентови мрежи изградени по усъвършенстваните технологии на WiFi и MIMO, също и безжично базираните Point-to-Point (PtP) и Point-to-Multi Point (PtMP) технологии. Alvarion предлага широка гама продукти в лицензираните и свободните от лиценз честотни обхвати, вж. по-долу:

WBS

WBS е серия от усъвършенствани и оптимизирани WiFi базови станции за монтаж на открито. Те работят по стандартите на IEEE 802.11a/b/g и използват свободните от лиценз 2.4 и 5 GHz честотни обхвати.

WBSn

WBSn е серия от усъвършенствани и оптимизирани WiFi базови станции за монтаж на открито. Те работят по стандартите на IEEE 802.n и използват свободните от лиценз 2.4 и 5 GHz честотни обхвати.

WCT

Wi-Fi Coverage Tool (WCT) е модерно и високоефективно средство за лесно тестване покритието на базовите станции на Alvarion в условията на тяхното местоположение.

WavioNet

WavioNet е модерно SNMP базирано Network Management System (NMS) приложение за управление на WiFi продуктите и решенията на Alvarion.

Повече за всички продукти на Alvarion вижте тук

Областите за приложения на продуктите на Alvarion и съответните решения на технологичните проекти изпълнени с тях са много. Същите могат да се използват успешно в почти всеки проект отнасящ се до показаният по-долу само ограничен набор* от възможните приложения на част от продуктите и решенията на Alvarion.

Умен град

Решения за бизнесът и фирмата

Цялостни WiFi пакети

WiFi решения за места с голяма концентрация на хора - паркове, стадиони, гари, пристанища, летища, обществени сгради, хотели и други подобни

Backhauling

Mobile Data Offloading за обществените 3G и 4G (LTE) оператори

Видео наблюдение и охрана

* Ако Вашето конкретно приложение не е показано, моля обадете ни се за да Ви дадем нашето най-добро решение за Вас.

Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2023, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.