Бултроник ЕООД М2М / IoT / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio
B + B SmartWorx

Бултроник е бизнес партньор и дистрибутор за България на американската фирма B+B SmartWorx. Последната е лидер в разработките и производството на иновативни продукти и решения за интелигентна свързаност на M2M и IoT жични и безжични мрежи. Компанията предлага цялостно оборудване, софтуер и модели за изграждането на индустриални мрежи и системи които са лесни и удобни за инсталиране, използване, поддръжка и контрол. Продуктите на B+B SmartWorx се използват за най-разнообразни приложения включително и при най-тежки и отговорни условия на експлоатация като удовлетворяват и най-критичните изисквания на клиента. Компанията е с богат над 30-годишен опит и до сега има инсталирани по целият свят над 3 милиона обекти с M2M жична свързаност, също над 300 хиляди с безжична свързаност и над 400 хиляди свързани мобилни средства. Това нарежда B+B SmartWorx в челото на доказаните лидери на пазарът на M2M и IoT мрежи и системи.

Продуктите на тази фирма се отличават с изключителна гъвкавост и леснота за интегриране със съществуващите мрежи, топологии и оборудване. Това дава възможност на тези мрежи лесно да се адаптират и еволюират към по-ефективни съвременни системи с повече автономност, интелигентност и адекватни на новите изисквания и тенденции.

B+B SmartWorx предлага широка гама продукти и решения за интелигентна свързаност на M2M и IoT жични и безжични мрежи, вж. по-долу:

Ethernet серийни сървъри и гейтъуеи

Защо да се изоставят добре работещи скъпи устройства просто защото имат само сериен порт?

Осъществяването на мониторинга и контрола на старите серийни устройства във Вашата Ethernet LAN или WAN никога не е било по-просто. Фамилията Етернет серийни сървъри Vlinx™ на B&B Electronics предлага голямо разнообразие от опции за брой портове и конфигурации за надеждно свързване.

Виж повече на Ethernet Serial Servers & Gateways

Ethernet суичове, рутери и експандери

Ethernet вече не е предназначен само за бизнес мрежи. Все повече се налага нуждата от повсеместно свързване на различни уреди и устройства към гръбнака на Етернет мрежата. Поради тази причина B+B SmartWorx предлага огромно разнообразие от сигурни и надеждни Етернет устройства разработени специално за Вашите специфични изисквания и условия за експлоатация. От ултра-компактните 5 и 8 портови модели които са не повече от 1 инч за Вашите претъпкани помещения до 26 портовите за монтаж на стилаж за по-сложните приложения. Повечето от суичовете имат възможност за единичен и мулти функционални оптични портове. Те са предназначени за работа в широк температурен обхват и за използване извън инсталационни шкафове и под въздействието на слънцето. Ние ви предлагаме дори и запасни портове за захранване където да свържете Вашите поддържащи източници на захранване за осигуряване на непрекъсваема работа на вашата мрежа. Освен това можем да Ви предложим Gigabit, захранване по Етернет Power-over Ethernet (PoE), а също и усъвършенствани средства и опции за управление.

Виж повече на Ethernet Switches, Routers & Extenders

Ethernet медия конвертори

Разширете покритието на Вашата мрежа с медиа конверторите на B+B SmartWorx.

Предлагаме обширна номенклатура от модерни медиа конвертори Етернет към оптика предназначени за всяко от Вашите специфични изисквания. Нашите управляеми и неуправляеми медиа конвертори, PoE и FTTX продукти, мод конвертори и други индустриални решения са гъвкави, надеждни и лесни за конфигуриране и управление.

Виж повече на Ethernet Media Converters

Серийна свързаност

Предлагаме комплексни решения за свързване на Вашите серийни устройства към мрежата.

В наши дни все още масово се използват милиони устройства със серийни портове за комуникация. Това са не само в по-старите устройства но и най-съвременните сензори и крайни устройства които всекидневно използват серийният интерфейс. За да поддържа комуникацията на Вашите серийни устройства и за плавната им интеграция с по-новите технологии B+B SmartWorx е разработила най-разширената линия от серийни конвертори и изолатори. Последните са сигурни, надеждни и предназначени за работа при най-тежките условия на експлоатация и на околната среда.

Виж повече на Serial Connectivity

Индустриални безжични & клетъчни продукти и решения

Ние можем да Ви предложим надеждно свързване от всяка точка до коя да е друга точка чрез носителите на много награди безжични устройства на B+B SmartWorx.

Съвременните безжични технологии ни предлагат много алтернативи за пренос на данни от едно място на друго. Предимствата им са много и неоспорими, елиминира се прокарването на скъпите кабели, бърза, лесна и евтина инсталация, поддръжка и дистанционно управление.

Моля, попитайте ни за нашето най-добро безжично решение на Вашият конкретен комуникационен проект.

Виж повече на Industrial Wireless & Cellular

USB Свързаност

Ние Ви предлагаме удобството на USB „Plug and Play” свързаност по нормите на индустриалната надеждност. Търсете нашите оранжеви съединители и вие ще намерите там USB порт който е 50% по-стегнат и здрав от обикновените USB съединители. При това тези портове работят безотказно с всеки стандартен USB кабел. Освен изброеното до тук оранжевите USB портовете на B+B SmartWorx предлагат изолация и защита срещу всякакви пренапрежения, къси съединения и утечки в заземяването на използваното оборудване.

Виж повече на USB Connectivity

Дистанционни Входно – Изходни устройства

Информационно-сигналните преобразователни модули на B+B SmartWorx обработват данните постъпващи от голямо разнообразие аналогови и цифрови дистанционни входно-изходни устройства. Информацията постъпваща от тях се предава по серийни портове, Етернет, USB или по безжични канали. Тези входно-изходни устройства са компактни, ценово достъпни и са подходящи за разнообразни приложения като сбор на данни от сензори или за контрол и управление на различни процеси и индустриално оборудване.

Виж повече на Remote I/O

Контролери и интерфейси "Човек – Машина"

Предлагаме Ви най-добрите решения за контролери и интерфейси „Човек – Машина“ от B+B SmartWorx за Вашите проекти за дистанционно отчитане, управление и защита. Интерфейсът „Човек – Машина“ за връзка с Вашите машини и съоръжения е много удобен и интуитивен. Ние можем да Ви помогнем по всички аспекти на отчитането, мониторингът и контролът на Вашите данни. С помощта на нашите контролери и интерфейси „Човек – Машина“ Вие ще можете по-бързо, лесно и ефективно да програмирате и управлявате тези процеси.

Виж повече на Controllers & HMIs

Мрежови захранвания и аксесоари за свързване

Бултроник Ви предлага голямо разнообразие от различни по предназначение и функции индустриални компоненти и аксесоари от B&B Electronics - мрежови захранвания, кабели и съединители за да свържете надеждно нашите продукти към Вашата мрежа или инфраструктура.

Виж повече на Power Supplies & Accessories

Областите на приложения за продуктите на B+B SmartWorx и съответните решения на технологичните проекти изпълнени с тях са много. Същите могат да се използват успешно в почти всеки проект отнасящ се до показаният по-долу само ограничен набор* от възможните приложения на част от продуктите и решенията на B+B SmartWorx.

  • IT инфраструктура – вж. повече тук
  • Енергетика и природни ресурси – вж. повече тук
  • Транспорт – вж. повече тук
  • Индустриална автоматизация – вж. повече тук
  • Управление на банкови и други трансакции – вж. повече тук
  • Сигурност – вж. повече тук
  • Продукти по специална поръчка – вж. повече тук

* Ако Вашето конкретно приложение не е показано, моля обадете ни се за да Ви дадем нашето най-добро за Вас решение.

Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2022, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.