Бултроник ЕООД М2М / IoT / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Търговски представители
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio

Tyco Electronics M/A-COM разширява своя асортимент от P25 ръчни радиостанции
Добавена на: 2007.06.12

WCE, Лас Вегас, 28 Март 2007 - Днес Tyco Electronics M/A-COM*, световно признат лидер в комуникациите за критични мисии представи новата си платформа P5400 софтуерни ръчни радиостанции. Тези нови ръчни радиостанции са сред най-малките и леки от P25 (Project 25), налични на пазара днес и работят в UHF и VHF честотни диапазони. Те са предназначени за потребители които се нуждаят от малки, здрави и на конкурентна цена P25 радиостанции, които да работят както в P25 конвенционален режим, така и в P25 транкови режим в състава на WAN (Wide Area Network).

Грег Фармър, продуктов мениджър в Tyco Electronics M/A-COM казва: „Днес нуждата от надеждни и съвместими радио комуникации обхваща не само местните служби на обществена безопасност, но още много федералните и държавни ведомства, чиито служители се нуждаят от стабилна и сигурна радиовръзка по време на реагиране на извънредни ситуации. За задоволяване на тези нужди ние разработихме нашата най-нова P5400 линия ръчни софтуерни радиостанции, които могат моментално да свържат голям брой потребители на критични комуникации само с натискане на един бутон. Те са базирани на отвореният цифровия протокол P25 и са сред най-гъвкавите и на конкурентни цени радиостанции днес. Затова ние сме уверени, че техният пълен комплект от характеристики и функционалности ще подобри способността на техните потребители за защита и обслужване на своите подзащитни.

Новата радиостанция на M/A-COM поддържа няколко режима на работа - P25 конвенционален и транкови, аналогов FM, EDACS (Enhanced Digital Access Communications System) транкови и ProVoice транкови. Софтуерно базираното радио се характеризира с многоредов (Liquid Cristal Display) LCD дисплей за буквено-цифрова информация и въртящ се ключ за включване/ изключване и за усилване. То може да запамети до 255 транкови разговорни групи и до 512 конвенционални канала.

Радиостанциите P5400 се характеризират с „роуминг” способности за обширни територии и възможност за препрограмиране на основните им параметри по въздуха, т.н. OTAP (Over-The-Air-Programming). Те притежават всички характерни възможности на P25 стандарта, включително групово, селективно (индивидуално) и екстрено повиквания. Оторизирани потребители на P5400 имат възможност за предаване на кратки текстови съобщения до 200 знака, посредством вградения TextLink модул. По този начин се подобряват комуникациите в реално време между потребителите на сцената на действието. Благодарение на софтуерната си основа P5400 могат лесно да се преконфигурират и да се обогатят с нови софтуерни възможности за да отговорят на специфичните изисквания на потребителя. Някои от най-популярните софтуерни възможности са за препрограмиране по въздуха – OTAP и криптиране на връзката с различни криптиращи алгоритми. Предлагат се и двата типа криптиране – DES (Digital Encryption Standard) и AES (Advanced Encryption Standard).

Радиостанциите P5400 се предлагат с широка гама аксесоари, включително микрофон на ревера и други видове аудио аксесоари, разнообразни зарядни устройства и батерии. Батериите които се използват са от Nickel Cadmium, Nickel Metal Hydride и Lithium Ion тип.

Tyco Electronics M/A-COM е водещ доставчик на системи и оборудване за обезпечаване на комуникациите при критични мисии в областта на отбраната, сигурността, обществената безопасност, отбрани сектори от индустрията и обществените услуги. Продуктовото портфолио на компанията обхваща голямо разнообразие от решения – от най-новите IP-базирани PMR системи до традиционните безжични системи които осигуряват на потребителите най-високо ниво на надеждност, междуоперативна съвместимост, мащабируемост и сигурност. M/A-COM е всепризнат лидер и в областите на разработка и производство на (Radio Frequency) RF прибори, микровълнови и милиметрови решения за гражданските безжични телекомуникации, аерокосмическата и военната индустрии. Централният офис на компанията е базиран в Лоувел, Масачузетс, САЩ. M/A-COM има офиси и изнесени производства по целия свят. Повече информация за компанията може да бъде намерена на: www.macom.com or www.macom-wireless.com .

* M/A-COM, Tyco Electronics, OpenSky, EDACS, P25IP, NetworkFirst and VIDA are trademarks. Other Products, logos and Company names mentioned herewith may be trademarks of other respective owners.

M/A-COM, Tyco Electronics, OpenSky, EDACS, P25IP, NetworkFirst и VIDA са запазени търговски марки. Други имена на продукти и компании, също и техните лога споменати тук могат да са запазени марки на други собственици.


Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2020, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.