Бултроник ЕООД М2М / IoT / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio

Безплатни доставки от RS Components до вашият адрес
Добавена на: 2016.04.23

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че от 01 Май 2016 до 31 Юли 2016 включително Бултроник провежда промоционална кампания за безплатни доставки от RS до вашият адрес на всички поръчки направени през промоционалният период. Моля, вижте по-долу нашите изключително изгодни промоционални условия за настоящата промоция.

  1. Безплатна доставка от RS за всички поръчки на стойност над 150 лв без ДДС, съответно еквивалента на 150 лв в GBP към датата на потвърдената поръчка за доставка от RS и с брутно или обемно тегло (по-голямото от двете) до 40 Kg.
  2. Фиксирана цена за доставка от RS в размер само на 10 лв без ДДС за всички поръчки за доставки от RS на стойност до 150 лв без ДДС, съответно еквивалента на 150 лв в GBP към датата на потвърдената поръчка за доставка от RS и с брутно или обемно тегло до 40 Kg.
  3. Търговска отстъпка* на Бултроник от 3% спрямо цените посочени в сайта на RS.
  4. Бързи доставки – само 2 до 3 работни дни от датата на потвърждение на поръчката за доставка пред Бултроник и ако стоката е налична в склада на RS.
  5. Сами избирате начинът за получаване на поръчаната стока - доставката може да пристигне директно от RS до вашата врата без допълнително оскъпяване/ заплащане или можете да си получите поръчаната стока лично от офиса на Бултроник в София.
  6. Фактурите се издават в BGN по обменният курс „Продава“ за GBP/BGN на Първа Инвестиционна Банка за датата на съставянето на фактурата.
  7. Имате възможност за разсрочено плащане* за срок до 14 дни максимум от датата на фактурата.

* Привилегиите по горните точки 3 и 7 могат да ползват само нашите лоялни клиенти които са изрядни платци!!

Внимание: Тази промоция не се отнася за доставки от RS на батерии, а също и на класифицираните от RS "опасни продукти"!! За тези стоки важат стандартните правила и цени на RS за опаковка и доставка.

Приканваме нашите настоящи и евентуалните ни нови клиенти да се възползват от уникалните възможности и изгодните условия на тази промоция за да си осигурите безплатни доставки от RS с гарантирана търговска отстъпка от Бултроник.


Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2021, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.