Бултроник ЕООД М2М / IoT / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Търговски представители
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio
Hetronic

Серия EURO

Трансмитерите от серията EURO се отличават с дизайн който предлага повече място за управляващите органи дори от серията GR на Hetronic. Има достатъчно място за разполагане на всички желани от Вас функции за управление на Вашите машини. Допълнително могат да се добавят дори джойстици за управление на екскаваторни машини. Оборудвани са с LED или LCD дисплеи за получаване на обратна връзка за моментният статус на управляваните от Вас машини. Доставят се с раменни презрамки и гръдни ремъци за осигуряване на максимален комфорт при носене и удобство при работа с трансмитера. Освен това стандартно са екипирани със специална рамка от здрава и лека метална защитна конструкция която предпазва Вашият трансмитер от случайно включване при евентуално падане на земята.

Имате възможност да поръчате допълнително надписване на изпълняваните функции с текст или символи стандартно върху пластмасови лепенки или по желание върху пластинки от изключително здрава неръждаема стомана. Трансмитерите от серията EURO се доставят само по специална поръчка на клиентите за да осигурят пълно задоволяване на техните специфични нужди и изисквания.

Ако се нуждаете от някакви специфични промени във функционирането на нашите стандартни трансмитери ние можем да ги направим максимално адекватни на Вашите конкретни приложения. Икономичността, ефективността и не на последно място безопасността на Вашите специфични приложения са пръв приоритет за нас.

За повече информация за продукта, моля свържете се с нас

Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2018, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.