Бултроник ЕООД М2М / IoT / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Търговски представители
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio
Hetronic

Серия HAND HELD

Серията Hand Held трансмитери на Hetronic са снабдени с ръкохватка за удобно захващане с една ръка от оператора. Захранващият пакет батерии е поместен в дръжката на трансмитера и това осигурява равномерното разпределение на тежестта му и удобство при работа без да се изморява ръката на оператора. Командите се изпълняват посредством едно и двустъпкови бутони, а също и с превключващи ключета при по-големите модели. Трансмитерите от тази серия са специално пригодени за цифрови приложения на управления. За разширяване обхвата на действие се предлагат специални външни антени за тези трансмитери.

Трансмитерите от тази серия се предлагат и с вградена технология MFSHL. Последната осигурява възможност за безпроблемна едновременна работа на до 20 трансмитера разположени в непосредствена близост и работещи на една и съща честота.

Ако се нуждаете от някакви специфични промени във функционирането на нашите стандартни трансмитери ние можем да ги направим максимално адекватни на Вашите конкретни приложения. Икономичността, ефективността и не на последно място безопасността на Вашите специфични приложения са пръв приоритет за нас.

За повече информация за продукта, моля свържете се с нас

Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2018, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.