Бултроник ЕООД М2М / IoT / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Търговски представители
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio
Hetronic

Серия TG

Трансмитерите от серията TG са масивни и много здрави. Те са с бутони които лесно могат да се задействат дори с работни ръкавици. Използван е дизайн който е подобен на висящите пултове за управления и затова те са много удобни и лесни за управление от клиентите които имат опит с висящите контролери. Тези трансмитери са предпочитани в различните индустрии и обикновено се използват за цифрови приложения на управленията. Могат да бъдат предложени модели с едно и двустъпкови бутони.

Подобно на други трансмитери на Hetronic TG е оборудван с подвижен ключ за сигурност срещу евентуално неоторизирано използване на трансмитера. Обикновено тези трансмитери се предлагат в стандартна конфигурация но съществува възможността за направа на модели които са специално пригодени за специфичните изисквания на клиента.

Ако се нуждаете от някакви специфични промени във функционирането на нашите стандартни трансмитери ние можем да ги направим максимално адекватни на Вашите конкретни приложения. Икономичността, ефективността и не на последно място безопасността на Вашите специфични приложения са пръв приоритет за нас.

За повече информация за продукта, моля свържете се с нас

Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2018, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.