Бултроник ЕООД М2М / IoT / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Търговски представители
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio
Hetronic

Трансмитери за RRC (Radio Remote Control) системи на Hetronic

Трансмитерите за RRC (Radio Remote Control) системите на Hetronic за дистанционно радио управление са предназначени за осъществяване на интерфейса HMI (Human-to-Machine-Interface) между човека (оператора) и управляваните от него машини или съоръжения. Трансмитерите на Hetronic се отличават с своята изключителна надеждност, сигурност и прецизност на операциите благодарение на натрупаният дългогодишният опит и традиции в проектирането и производството на най-разнообразни RRC системите за дистанционно радио управление.

В зависимост от предназначението, вида на управлението, броят на желаните функции и позиции за управление на машините са налични следните трансмитери за RRC системи на Hetronic:

Приемници за RRC (Radio Remote Control) системи на Hetronic

Приемниците за RRC (Radio Remote Control) системите на Hetronic са физическата връзката между трансмитера и машината която се управлява с него. Управляващите сигнали които постъпват от трансмитера в приемника се декодират в последният и от там се изпращат в съответните управляващи системи на машината или превозното средство които се управляват дистанционно посредством трансмитерите. Основните контролни функции на приемниците са конфигурирани при производителя.

Основни предимства на приемниците на Hetronic:

 • Бързо и лесно монтиране на приемника
 • Възможност за външна инсталация (IP65), в контролен шкаф или в превозното средство
 • Корпус от полиамид и стъклени влакна
 • Здрав и устойчив на удар корпус
 • Компактен корпус (HS1, HS2)
 • Опция за външна антена на приемника когато последният е монтиран в контролен шкаф или в превозно средство (TNC винтов антенен съединител)
 • Различни изходи - релейни, транзисторни и напрежителни
 • Аналогова, цифрова и серийна обратна връзка към трансмитера
 • Система тандем (login function)
 • Различни съединителни конектори
 • Възможност за реализиране на много други индивидуални решения за конкретни приложения на клиентите

В зависимост от интерфейса, броят на желаните функции и позиции за управление на машините са налични следните приемници за RRC системи на Hetronic:

Ако вече сте си избрали Вашият модел трансмитер за Вашата RRC система и сега искате да си подберете най-подходящият за Вашите приложения приемник просто ни се обадете. Ние ще Ви помогнем бързо да се ориентирате във Вашият избор за най-добър вариант на RRC система за дистанционно радиоуправление на Hetronic която да бъде максимално икономична, надеждна и безопасна за Вашите конкретни нужди.

Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2018, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.