Бултроник ЕООД М2М / IoT / INDUSTRY 4.0 СИСТЕМИ, MS AZURE ОБЛАЧНИ УСЛУГИ,
ИНДУСТРИАЛНИ ДИСТАНЦИОННИ РАДИОУПРАВЛЕНИЯ
Продукти
Услуги
Партньори
Библиотека
Новини

DataRadio
DataRadio
DataRadio
Hetronic

Бултроник е бизнес партньор и дистрибутор за България на китайската фирма Robustel. Последната е лидер в разработките и производството на хардуерни и софтуерни средства за безжична мрежова свързаност за постоянно растящите M2M и IoT пазари. Продуктовата гама на Robustel включва:

Индустриални клетъчни рутери

Серията R3000 GoRugged индустриални клетъчни рутери са създадени за лесна инсталация и интеграция, за изграждане на сигурни и надеждни клетъчни VPN гейтуеи за най-разнообразни M2M и IoT приложения. Вижте повече за тях тук.

Клетъчни модеми

Серията M1000 GoRugged индустриални клетъчни модеми са икономични, лесни за инсталация и интеграция оптимизирани за разнообразни M2M и IoT приложения. Вижте повече за тях тук.

Облачни и мрежови платформи

За ефективното управление на M2M и IoT мрежи и системи изградени с безжичните технологии на Robustel последната е създала свои собствени мрежови и облачни платформи RobustVPN и RobustLink.

RobustLink

RobustLink е облачна технология която улеснява конфигурирането, мониторинга и отдалеченият контрол на продуктите на Robustel в реално време. Вижте повече за тази облачна платформа тук.

RobustLink

RobustVPN е надеждна VPN мрежова софтуерна платформа с помощта на която лесно се изгражда VPN тунели между Robust VPN и отдалечените R3000 клетъчни рутери. По този начин лесно и сигурно можете да получите достъп до отдалеченият обект практически отвсякъде и по всяко време. RobustVPN използва клиентки ориентиран web базиран GUI интерфейс и по този начин се улеснява изграждането на VPN мрежи. Вж. повече за тази VPN мрежова платформа тук.

M2M и IoT продуктите и решенията на Robustel намират приложения в най-разнообразни области като по-долу са изброени само някои от тях.

Търговията

Сигурни и високоскоростни безжични комуникации за търговията, геймингът, развлекателната индустрия и офис мрежовото оборудване. Вж. повече тук.

Ютилити

Надеждни и лесни за инсталиране и интеграция комуникационни решения за ютилити обектите и съоръженията. Вж. повече тук.

Енергетика

Надеждни и икономични безжични устройства и решения за осигуряване непрекъсваемостта на комуникационната свързаност за енергийната инфраструктура. Вж. повече тук.

Сигурност

Разнообразни безжични M2M системи и IoT мрежи за осигуряване на сигурността, за защита на собствеността и имуществото, срещу вандализъм, неоторизиран достъп и неправилно боравене. Вж. повече тук.

Транспорт

Лесни за инсталиране и интеграция, надеждни и устойчиви безжични комуникационни решения за модерната интелигентна транспортна инфраструктура. Вж. повече тук.

Индустриална автоматизация

Надеждни безжични системи и технологии които помагат за повишение нивото на наблюдение, контрол и поддръжка на технологичното оборудване и съоръженията. В крайна сметка това води до рязко подобрение на ефективността и сигурността на производството. Вж. повече тук.

* Ако Вашето конкретно приложение не е показано по-горе, моля обадете ни се за да Ви дадем нашето най-добро решение за Вас.

Partner
Моля, кликнете тук за
Вашата заявка за
ценова оферта
B2B
тел: ++359 2 426 1660
GSM: ++359 88 910 7200
GSM: ++359 87 7050 795
bultronic@gmail.com
930 - 1830; Пон-Пет
© 2022, Бултроник ЕООД. Всички права запазени.
All published materials in this website in line with Hetronic products including content, documents, photos and any other similar are subject to copyright law. Hence download, print and storage of files from this website is permitted for private purposes exclusively. Any other use requires the explicit approval of HETRONIC Germany. List of references for used graphics: ­HETRONIC Germany.